Навчаємо українську мову.

Sergey Spb

New member
Якщо хтось бажає навчатися, пропоную зробить це на нашому форумі. В нас є навіть два керівника, отож рушаємо, друзі.
Українська мова така ж чудова як і в'єтнамська, мабудь ви це зрозумієте, якщо в вас вистачить часу для навчання.
А ви можливо колись зможете нас навчити в'єтнамської мові.
Чі кто бажає почати?

Поясняю, это для тех, кому интересен украинский язык и украинская культура.

Здається, граматіки української і російської мови схожі. Раніше я небагато розуміла по-українськи, але зараз вже подзабивала слова...

:D

Друзі !

Пробачте, але на мою думку вся ця украЇнська мова зайва навіть у самій Украині... Не кажучи вже про наш чудовий форум... :lol: 8)
Я добре розумію , коли кажуть украЇнською, але с трудом можу на ній розмовляти, хоч і живу в Україні.
Тому пробачте ... :wink: :oops:

Мені не соромно за це , тому , що я вважаю, що знання української мови - це для людини не найголовніше, головніше те, що у неї в серці.
Ще раз прошу пробачення.

Мабуть це наші засоби массової інформації і наш уряд повинні, але я відчуваю великий діскомфорт у душі , коли знову починаються всі ці розмови про обовязкове вживання української всюди...
Це жах друзі мої ... :wink:

8) :lol:
А що до граматики української, то наскільки я там щось пом`ятаю - саме головне правило таке " Як говоримо, так і пишимо!" І це дуже добре на мій погляд...

Пробачте будь ласка!
:oops:
:roll:

Я пам'ятаю такий анекдот: "Найважча мова - це українська, тому що мільйон українців не навчилися на нім читати, писати і говорити"

:D

Уважаемая Нина!
:lol:
Да ты же по украински лучше меня разговариваешь!!! :wink:
Моё почтение.
:oops:
Я обещаю улучшить свой украинский.. :D :lol: 8)

:roll:

Nina nói:
Я пам'ятаю такий анекдот: "Найважча мова - це українська, тому що мільйон українців не навчилися на нім читати, писати і говорити"

Я теж бажаю вивчати українську мову, тому що мені незабаром відрядять на Україну. Не знав, ято це найважча мова. Але Ніна, ти мене лякаєш

Ой немає, я нікого не хочу лякати трудністю української мови. Просто ... злоднебний колись анекдот на хвилю дуже популярної і популістой українізації всієї країни всіх і відразу...

А українська мова - хай буде!

Back